Μήνυμα Προέδρου

Τα δύο επόμενα χρόνια  θα αποτελέσουν ορόσημο στην μακροχρόνια πορεία του Ομίλου μας.

Είναι γνωστόν ότι ο Αθλητικός Όμιλος Ρακέτας « Άγιοι Απόστολοι », έχοντας οργανώσει έντεκα ( 11 ) ετήσια Πανελλήνια Τουρνουά Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας στα Χανιά, έχει συμβάλει τα μέγιστα στην προώθηση  του αγαπημένου μας αθλήματος, που έφεραν στην Ελλάδα, οι Έλληνες Αιγυπτιώτες την δεκαετία του 50΄. Είναι από τους πιο οργανωμένους Ομίλους στην Ελλάδα με τις πληρέστερες εγκαταστάσεις και η προσφορά του στην κοινωνία και ιδιαίτερα  στην νεολαία είναι ανεκτίμητη.

 Από την ιστορία του που κληρονομήσαμε, εμπνεόμαστε για να αγωνισθούμε απέναντι στις αντιξοότητες της εποχής μας.

Ο Όμιλός μας θέτοντας πάνω απ΄ όλα το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας μεταξύ αθλητριών και αθλητών, προπονητών και γονέων, την ψυχική και σωματική υγεία των μελών του αλλά και την ακόμη μεγαλύτερη διάδοση της Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας θα δημιουργήσει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για την αναγνώριση του αγαπημένου μας αθλήματος από την Ελληνική Πολιτεία και πάντα σύμφωνα με τον Νόμο 2725/99 « περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού».

Το όραμά μας παραμένει πάντα η εξάπλωση των αρχών του αγνού ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Για την επιτυχία του κοινού σκοπού χρειάζεται η συνένωση των προσπαθειών όλων: Διοικητικού Συμβουλίου, μελών & φίλων του Ομίλου, Τοπικών Αρχών και της Ελληνικής Πολιτείας. Κοιτάζοντας το μέλλον, πιστεύουμε ότι οι προσπάθειές μας θα φέρουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στις επόμενες γενιές προσδίδοντας αξία τόσο στα παιδιά που παιδαγωγούνται στους χώρους μας αλλά και στην Ελληνική κοινωνία, ως σύνολο.

Ο Όμιλος για να είναι ζωντανός μας χρειάζεται όλους.

Αντώνης Μαναρώλης